1 min Devices

Scholen kunnen Surface RT tablet kopen voor €163

Microsoft heeft alsnog een actie opgezet voor scholen om de Surface RT tablet aan te schaffen tegen een gereduceerd tarief. Voor slechts 163 euro exclusief BTW zijn scholen al eigenaar van een kale Surface RT-tablet zonder cover met een opslagcapaciteit van 32GB. Wat in de buurt komt van een kortingspercentage van 60 procent.

Vorige maand schreven we al over de actie van Microsoft, al was deze op dat moment uitgelekt en nog niet bevestigt door het bedrijf. Ook navraag bij Microsoft gaf toen geen bevestiging. Inmiddels is de actie gewoon op de website van Microsoft te vinden en kunnen scholen die interesse hebben in een Surface RT tablet deze bij Microsoft bestellen.

Microsoft biedt de Surface RT aan in verschillende configuraties, gewoon kaal voor 163 euro, met een touchcover in de kleuren zwart, wit en cyaan voor 204 euro en met een zwarte typecover met echte toetsen voor 237 euro. Wel krijgen alle Surface RT’s automatisch Office 2013 Home en Student meegeleverd.

Microsoft doet hiermee een zeer goede aanbieding richting de scholen, de Surface RT tablet staat op dit moment in de Techzine prijsvergelijker voor 486 euro. De scholen krijgen dus zo’n 60 procent korting.