In een uitnodiging die Nokia via Twitter heeft verstuurd, geeft het Finse bedrijf aan dat het een evenement gaat organiseren op 22 oktober. Uit de uitnodiging wordt niet precies duidelijk wat Nokia tijdens het evenement wil presenteren, maar vermoedens zijn er wel.

Vandaag plaatste Nokia een tweet waarin duidelijk werd dat Nokia een evenement gaat organiseren op 22 oktober. Uit de tweet wordt niet precies duidelijk wat er gepresenteerd zal gaan worden op dit evenement, maar de verwachtingen zijn dat het iets met de Nokia Lumia 1520 te maken heeft. Dat toestel lijkt een van de laatste smartphones van Nokia te worden, voordat de hardware-afdeling van het bedrijf wordt overgenomen door Microsoft.

Op de foto die met de tweet werd meegestuurd, wordt gesproken over "innovation reinvented" en zijn twee door het zand skiënde mensen te zien. Hoe de tekst en het plaatje op het evenement slaan is nog niet precies duidelijk, maar op het moment dat meer duidelijk wordt, zullen wij dit uiteraard melden.

Eerder vandaag lekte al nieuws uit dat de Nokia Lumia 1520 waarschijnlijk in oktober wordt aangekondigd. Ook zijn er al verschillende malen afbeeldingen en screenshots van het toestel op internet verschenen.