1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Er doen zich al lange tijd geruchten over de Nexus 5. Toch is een aankondiging van de Nexus 5 tot op heden uitgebleven. Mobilesyrup beweert dat het toestel vanaf 31 oktober via de Google Play Store te koop zal zijn.

De concrete geruchten over de Nexus 5 begonnen allemaal toen het toestel per ongeluk in een video van Google werd getoond. In eerste instantie gingen deze over het bedrijf dat het toestel zou gaan produceren, de hardwarespecificaties, de nieuwe versie van Android die gebruikt zou worden en de prijs.

Daar lijkt uiteindelijk vrij veel over bekend te zijn, maar het is mogelijk dat een groot aantal van de geruchten niet kloppen. Het is dan ook afwachten totdat Google de Nexus 5 officieel aankondigt.


Een anonieme bron van MobileSyrup wist te melden dat de telefoon vanaf 31 oktober in de Google Play Store zal staan. Het toestel zal standaard geleverd worden met Android 4.4 KitKat. Vanaf 8 november zal het toestel ook bij Canadese telecomproviders te verkrijgen zijn. Er zal naar alle waarschijnlijkheid 349 dollar voor het toestel betaald moet worden.

Het is nog niet bekend of en wanneer het toestel in de Benelux in de winkel zal komen te liggen. Google bracht de Nexus 4 hier nooit officieel uit.