Netflix heeft aangekondigd per 1 januari titels van Lionsgate aan het Nederlandse aanbod toe te voegen. De streamingdienst kwam onlangs tot een overeenkomst met de producent.

Netflix gaat op 1 januari het aanbod van de streamingdienst uitbreiden met nieuwe titels van Lionsgate. Hieronder vallen 5 series en 4 films. Naar verwachting zullen er in de toekomst meer titels van Lionsgate toegevoegd worden.

Allereerst zal Netflix per 1 januari Mad Men seizoen 1 tot en met 5 toevoegen aan de beschikbare content. Deze serie gaat over een prestigieus reclamebureau in New York waar gedurende de jaren ’60 een moordende competitie te vinden was. De serie Mad Men loopt nog en wordt in Nederland uitgezonden door VARA op Nederland 2.

Ook de serie Weeds (seizoen 1 tot en met 8) zal toegevoegd worden. Deze serie volgt een moeder die in een buitenwijk woont en drugs gaat dealen om haar comfortabele levensstijl in stand te kunnen houden. In Nederland is Weeds uitgezonden op Comedy Central en RTL8.

Helemaal nieuw voor de Nederlandse markt is de serie Nashville. In deze serie wordt een countryster die al wat ouder wordt gevolgd. De hoofdpersoon geraakt in een conflict met een rijzende tienerster. In eerste instantie zullen seizoen 1 en 2 beschikbaar komen. Enkele dagen nadat nieuwe afleveringen in Amerika op televisie komen zullen ze op Netflix verschijnen.

Behalve bovenstaande series zullen ook toegevoegd worden:

  • American Pie
  • Boss (seizoen 1 en 2)
  • Blue Mountain State (seizoen 1 tot en met 3)
  • The Neverending Story
  • The Ninth Gate
  • Pumping Iron