2min Devices

Foto gelekt van LG Lifeband Touch

Naar aanloop van de naderende CES van 2014 in Las Vegas plaatste Twitteraar @evleaks een afbeelding van een nieuwe geavanceerde armband van het Zuid-Koreaanse LG. Deze armband zal waarschijnlijk dienst doen als draagbare fitness-accessoire.

Eerder vandaag verscheen op Twitter een afbeelding van een armband van LG met de naam Lifeband Touch. De afbeelding is geplaatst door @evleaks, die bekend staat als een doorgaans betrouwbare bron.

De armband in kwestie lijkt als twee druppels water op een product dat LG een jaar geleden al toonde op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Deze Smart Activity Tracker werd echter nooit uitgebracht. Het betrof hier een armband voorzien van onder andere GPS en een hartritmemeter.

Over deze Lifeband Touch is niet veel meer bekend dan de naam en het ontwerp zoals in de render van @evleaks wordt getoond. De afgelopen tijd verschenen er al geruchten dat fabrikant LG zou werken aan de G-Arch smartwatch en de G-Health Fitness armband. Deze zouden mogelijk gelijktijdig met de LG G3 worden gepresenteerd.

Toch zou LG tegenover website The Verge hebben verklaard dat er geen dergelijke apparaten aan zitten te komen. Over iets meer dan een week zal mogelijk blijken waarmee LG precies over de brug zal komen. De CES van 2014 zal plaats vinden van 7 tot 10 januari.

Bron:EVLeaks