1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Hoewel de meest recente iPhones niet bijster lang geleden zijn geïntroduceerd, duiken er steeds meer geruchten op over alweer de volgende generatie iPhones. Zo beweren twee Foxconn-medewerkers dat de iPhone 6 zal verschijnen in een 4,7 inch- en een 5,7 inch-variant.

Afgelopen september introduceerde fabrikant Apple de iPhone 5S (review) en de iPhone 5C (review). Ondanks deze betrekkelijk recente lancering verschijnen er regelmatig geruchten over de iPhone 6. Deze zou mogelijk al omstreeks mei dit jaar kunnen worden verwacht.

Het meest recente nieuws is afkomstig van twee werknemers van Foxconn. De website GforGames meldde gisteren dat deze twee insiders gedurende een nieuwjaarsgelegenheid uit de school klapten over de iPhone 6. Zo werd verklaard dat dit toestel in twee varianten zal verschijnen, één met een 4,7 inch-beeldscherm en één met een 5,7 inch-beeldscherm. Tevens zouden beide varianten zijn uitgerust met een biometrische sensor in de vorm van vermoedelijk de Touch ID, die ook in de iPhone 5S zit.

In eerder verschenen geruchten kwam al naar voren dat de volgende iPhone van een groter scherm zal zijn voorzien. Hierbij zou het scherm een diagonaal hebben van circa 5 inch. Ter vergelijking, de schermgrootte van de huidige vijfde generatie iPhones bedraagt 4 inch.