De afgelopen dagen hebben we op de redactie meermaals geruchten langs zien komen betreffende de vorm van de iPhone 6. Er werd beweerd dat het toestel voorzien zou worden van een scherm dat aan de zijkanten gebogen is. Een grafisch artiest is direct met deze beweringen aan de slag gegaan.

We knallen het weekend in met een stukje fantasie over de nieuwe iPhone. Grafisch artiest Martin Hajek heeft een aantal renders gemaakt van zijn voorstelling van een iPhone 6 met een gebogen scherm. Het gerucht over de gebogen zijdes van het scherm is overigens hardnekkig, Bloomberg meldde dit november vorig jaar al. Er zijn nu nieuwe aanleidingen waarom dit gerucht weer opduikt.

Zoals bij elke nieuwe iPhone-lancering worden we wederom gehuld in een mist van geruchten waar ongetwijfeld ook een aantal juiste zaken bij zitten. Wat juist is, is echter pas rond de lancering van de nieuwe iPhone te zeggen. Het concept van Hajek zal velen vanuit cosmetisch oogpunt echter ongetwijfeld aanspreken, of het praktisch gezien een doel dient is wel de vraag.

Meer afbeeldingen vind je in de galerij bij dit artikel.