Evan Blass, de man achter het Twitter-account @evleaks heeft bekendgemaakt dat hij ermee stopt. Blass is op elke technologie-website zeer bekend aangezien hij elke week wel een nieuw toestel onthult of over interne informatie van fabrikanten beschikt. Dat hij er nu mee stopt is wel enigszins verrassend.

Op veel technologie-websites zal het aantal geruchten en foto’s van uitgelekte toestellen flink gaan afnemen. Evan Blass, de bekende lekker van het Twitter-account @evleaks, stopt ermee. Hoewel zijn Twitter-account zeer succesvol is met 187.000 volgers is hij niet in staat om er genoeg geld mee te verdienen. Hij gaat zijn carriere omgooien en iets totaal anders doen, wat precies weet hij nog niet.

Blass verkocht wel advertenties in zijn Twitter-stream maar dat is niet gemakkelijk en levert volgens hem niet voldoende op. Ook lanceerde hij een tijdje geleden een website, maar aangezien zijn Tweets door alle media wereldwijd worden overgenomen kwam zijn website niet echt van de grond.

<blockquote class="twitter-tweet" data-partner="tweetdeck"><p>All good things must come to an end. Thank you for an amazing two years. [RETIREMENT]</p>&mdash; Evan Blass (@evleaks) <a href="https://twitter.com/evleaks/statuses/495937367640137728">August 3, 2014</a></blockquote>

Veel fabrikanten zullen opgelucht adem halen want die waren alles behalve blij met Blass. Hij heeft zoveel goede bronnen dat hij vaak over informatie beschikt die fabrikanten nog geheim wilden houden. In tegenstelling tot andere lekkers heeft Blass een enorm hoog gemiddelde als het gaat om berichten en geruchten die uiteindelijk blijken te kloppen.