De HelloMotoHK Facebook-pagina meldt dat de opvolger van de Moto G, waarschijnlijk de Moto G2, geen 4,5 inch maar een 5 inch scherm krijgt. Daarnaast heeft de pagina foto’s gepubliceerd van de Moto G2 waarop ook enkele nieuwe features zijn te bewonderen.

De Facebook-pagina HelloMotoHK weet behalve enkele foto’s ook enkele specificaties te noemen waarover de Moto G2, de opvolger van de Moto G (review) zal beschikken. De Moto G2 krijgt een 5 inch scherm, een 8 megapixel camera, een microSD-slot en stereo-speakers. Daarnaast is de bezel (rand rond het scherm) een heel stuk dunner geworden. Ook is de achterkant verwijderbaar en zullen de achterkantjes in verschillende kleuren beschikbaar komen. Hierdoor kunnen gebruikers het toestel ook naar eigen smaak aanpassen, iets waar Motorola vaker op inzet.

De foto’s zijn niet van hele hoge kwaliteit maar bevestigen wel de verwijderbare achterkantjes en het microSD-slot. Gezien de pagina over zoveel details beschikt zijn we geneigd de overige details ook te geloven. Op 4 september houdt Motorola een persconferentie in Chicago en daar zal het bedrijf de Moto X+1, de Moto G2 presenteren. Daarnaast zal het bedrijf waarschijnlijk bekendmaken wanneer de Moto 360 in de verkoop gaat. Afgelopen vrijdag doken er persafbeeldingen op van de Moto X+1.