1 min

Tags in dit artikel

, ,

Al tijdenlang belooft HTC de komst van een wearable, waarmee het bedrijf bovendien iets innovatiefs hoopt neer te zetten. Een woordvoerder van het Taiwanese bedrijf heeft bevestigd dat het product in het eerste kwartaal van 2015 wordt uitgebracht. Opvallend genoeg gaat het niet om een smartwatch.

We zullen nog even moeten afwachten wat HTC precies voor ons in petto heeft. De Taiwanese fabrikant zal tijdens de CES-beurs begin januari een wearable presenteren, maar volgens een woordvoerder gaat het niet om een smartwatch: "De wearable zal heel anders zijn dan wat er nu op de markt is".

Eigenlijk zou het product al dit jaar worden uitgebracht, maar destijds was HTC nog niet overtuigd van zichzelf en werd bekendgemaakt dat het bedrijf tot 2015 zou wachten. Inmiddels lijkt HTC een stuk verder, nu we de wearable tijdens de CES kunnen verwachten. Wel lijkt HTC zich op actieve gebruikers te richten, aangezien wordt samengewerkt met bedrijven die zich met apps voor bijvoorbeeld fitness bezighouden. Welke bedrijven dat dan zijn, wilde de woordvoerder niet bekendmaken.