Volgens bronnen van SamMobile zal Samsung de Galaxy S6 leveren in combinatie met een headset die speciaal door Sennheiser is ontworpen voor het toestel. Het is echter onduidelijk of de headset bij alle uitvoeringen van de Galaxy S6 wordt meegeleverd, of bijvoorbeeld alleen bij een premium uitvoering.

De aankondiging van de Samsung Galaxy S6 wordt rond maart verwacht en tot die tijd zal het aantal geruchten alleen maar toenemen. SamMobile doet opnieuw een duit in het zakje met de bewering dat Sennheiser een speciale headset ontwikkelt voor de Galaxy S6.

Deze headset zou gelijkenissen tonen met Apple’s EarPod-oortjes, alsook de headset dia Amazon met de Fire Phone levert. Ook wordt melding gemaakt van de toevoeging van Apt-X-technologie, waardoor het vermoeden bestaat dat de headset draadloos is. Apt-X is namelijk specifiek voor Bluetooth-producten bedoeld.

Helaas kon SamMobile niet verifiëren of de headset bij alle uitvoeringen van de Galaxy S6 wordt meegeleverd. De kans bestaat dat bijvoorbeeld alleen de Galaxy S6 Edge met de headset wordt uitgerust.