1 min

Motorola heeft veel indruk weten te maken met zijn goedkope Android-smartphones, de Moto E en Moto G. AndroidPolice heeft nu de hand weten te leggen op een nieuwe goedkope Android-smartphone van Motorola, waarschijnlijk de tweede generatie van de Moto E.

Op basis van de foto kunnen een aantal dingen worden vastgesteld. De smartphone heeft een beetje rare verhoudingen wat erop wijst dat het een kleine smartphone is, het ontbreken van een flitser aan de achterzijde duidt op een goedkope smartphone. Qua ontwerp voldoet dit toestel niet aan een Moto G waardoor eigenlijk maar één mogelijkheid over blijft, de nieuwe Moto E.

Als dit toestel inderdaad de nieuwe Moto E is dan krijgt deze versie in elk geval een camera aan de voorzijde, de eerste versie van de Moto E (review) moest het nog stellen zonder camera aan de voorzijde. Verder is op de foto duidelijk te zien dat het toestel beschikt over Android 5.0 Lollipop.

Over de interne specificaties is niets bekend, net als wanneer we deze smartphone in de winkel kunnen verwachten. Het meest voor de hand ligt dat Motorola het toestel op of rond de Mobile World Congress in Barcelona gaat aankondigen. De prijs van dit toestel ligt waarschijnlijk ergens tussen de 100 en 150 euro.