1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Honor heeft vandaag een nieuw budget-toestel geïntroduceerd en de prijs van het toestel staat nog niet vast, "hoe meer registraties, des te lager de prijs van de smartphone", aldus het persbericht. Het komt erop neer dat iedereen die zich registreert straks de mogelijkheid krijgt het toestel met korting aan te schaffen.

De Honor Holly is een nieuwe budget-smartphone van Honor, het toestel beschikt over een 5 inch IPS-scherm met een schermresolutie van 1280 x 720 pixels, wat neerkomt op 294 pixels per inch. Verder heeft Honor gekozen voor een quad-core processor met een kloksnelheid van 1,3 GHz (Mediatek MT6582), 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslagcapaciteit. Aan de achterkant is gekozen voor een 8 megapixel-camera en aan de voorkant voor een 2 megapixel-camera.

Het toestel wordt geleverd met Android 4.4 KitKat en een verouderde versie van Emotion UI, versie 2.3.

De komende 19 dagen (tot 23 februari) hebben mensen de tijd om hun interesse uit te spreken voor het toestel en zich te registreren op http://www.hihonor.com/pricehacker, daarna zal de prijs van het toestel bekendgemaakt worden. Honor heeft belooft dat hoe meer mensen zich registreren des te goedkoper het toestel wordt. De lagere prijs zal alleen gelden voor mensen zie zich hebben geregistreerd en zolang de actie loopt. Daarna komt het toestel gewoon in de winkel te liggen voor de adviesprijs en dat is 139,99 euro. Eigenlijk krijgen snelle beslissers dus gewoon een soort van introductiekorting.