2min Devices

Samsung start 100 euro cashback-actie voor Samsung Galaxy S6 (Edge)

Samsung gaat de verkoopcijfers van zijn vlaggenschip deze maand tot grote hoogte stuwen met een cashback-actie. Iedereen die tussen 13 juli en 31 juli een Samsung Galaxy S6 of S6 Edge aanschaft krijgt van Samsung 100 euro retour. Dat zal ongetwijfeld zorgen voor de nodige extra verkopen.

Samsung voert de concurrentie op de smartphonemarkt flink op, het bedrijf geeft iedereen die tussen 13 juli en 31 juli een Galaxy S6 of Galaxy S6 Edge aanschaft 100 euro retour. Een groot aantal retail- en webwinkels doen mee aan de actie. Mensen die deelnemen aan de actie moeten hun factuur of pakbon aanleveren bij Samsung en krijgen vervolgens binnen acht weken het geld teruggestort op hun rekening. Gebruikers mogen slechts éénmaal deelnemen aan de actie en maximaal drie keer vanaf hetzelfde adres.

De actie is ook geldig als je het toestel aanschaft in combinatie met een abonnement en dat maakt de actie net even wat interessanter. De kans is daardoor groot dat veel mensen deze maand zullen kiezen voor een vlaggenschip van Samsung in plaats van een van de concurrenten, omdat het simpelweg veel voordeliger is om voor Samsung te kiezen.

De grote vraag is of de concurrenten van Samsung nu met gelijkwaardige acties gaan komen. In elk geval kan dit worden gezien als een agressieve marketingcampagne van Samsung die de smartphonemarkt weer op scherp zet.

Bron:Samsung