1 min

Apple is vanaf vandaag de Apple Watch gaan verkopen in Nederland en in enkele andere landen. Vanmorgen hebben de eerste Nederlanders bij de Apple Store in Amsterdam een Apple Watch gekocht. Er was vanmorgen echter geen sprake van een rij net zoals bij de iPhone nog weleens het geval is.

De Apple Watch is inmiddels al enige tijd te koop in omringende landen en uiteraard in de Verenigde Staten, het thuisland van Apple. Vandaag kan de Apple Watch dus ook in Nederland worden gekocht, het horloge is te krijgen bij de Apple Store in Amsterdam, Den Haag en Haarlem en bij enkele Apple Premium-resellers.

De Apple Watch is de eerste smartwatch van Apple, deze is verkrijgbaar in drie versies die oplopen in prijs, daarnaast zijn er ook nog tientallen variaties mogelijk in combinaties met de horlogebandjes. De goedkoopste Apple Watch is de Apple Watch Sport welke verkrijgbaar is vanaf 419 euro, daarboven staat de Apple Watch welke verkrijgbaar is vanaf 669 euro en tot slot is er de Apple Watch Edition, deze is verkrijgbaar vanaf 11.200 euro.

De Apple Watch Sport beschikt over een aluminium behuizing en een scherm met Ion-X-glas, de normale Apple Watch beschikt over een behuizing van roestvrijstaal en een scherm met saffierglas, de Apple Watch Edition beschikt over een behuizing en 18 karaats goud en wederom een scherm met saffierglas.

Binnenkort de review van de Apple Watch op Techzine en meer informatie over de eerste smartwatch van Apple.