1 min

Er zijn afbeeldingen online verschenen van hoesjes voor de nieuwe Nexus 5 die LG in ontwikkeling zou hebben, dat is althans wat Onleaks beweerd. In de hoesjes zijn drie uitsparingen te vinden in de achterzijde, twee uitsparingen zijn duidelijk voor de flitser en de camera, de derde is waarschijnlijk voor een vingerafdrukscanner, maar theoretisch kan het ook zijn voor een dual-camera opstelling.

Volgens OnLeaks die wel vaker de hand weet te leggen op de juiste foto’s en informatie gaat het hier om de hoesjes van de nieuwe Nexus 5 die LG in ontwikkeling heeft voor Google. De nieuwe Nexus 5 krijgt uiteraard wederom een scherm van ongeveer 5 inch. Dat kan precies 5 inch zijn maar ook bijvoorbeeld 5,2 inch.

De foto’s van de hoesjes geven helaas geen duidelijkheid over de exacte grootte. Wel zijn er drie opvallende uitsparingen in de achterzijde. Een vierkante uitsparing met afgeronde hoeken is duidelijk voor een flitser. De ronde uitsparing bovenaan is ongetwijfeld voor de camera. De tweede ronde uitsparing daar direct onder kan voor een dual-camera opstelling zijn, maar het klinkt geloofwaardiger als daar een vingerafdrukscanner wordt geplaatst.

In de zijkant zijn ook duidelijk de uitsparingen te zien van de volume- en stand-by-knop. Waardoor we zeker weten dat de tweede uitsparing in de achterzijde niet is voor bijvoorbeeld de stand-by knop, Iets wat LG zelf wel doet bij zijn eigen toestellen, de knoppen naar de achterkant verplaatsen.