1 min

Het lijkt erop dat Apple mogelijk toch drie verschillende iPhones gaat presenteren begin september, drie iPhones met drie formaten om precies te zijn. Het bedrijf komt met een opvolger voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, maar ook met een opvolger voor de iPhone 5C, aldus Evan Blass van EVLeaks.

De bekende Twitter-account evleaks van Evan Blass meldt dat Apple drie nieuwe iPhones zal presenteren met drie formaten, het ligt voor de hand dat de formaten van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus gelijk blijven met 4,7 en 5,5 inch, de iPhone 6c zal een kleiner model zijn, met waarschijnlijk een scherm van 4 inch net als de iPhone 5c. Aangezien het ontwerp van de iPhone 6c wel anders zal zijn dan bij de 5c, kan het schermformaat natuurlijk wijzigen, het toestel zal dan maximaal een scherm krijgen van 4,7 inch.

Evan Blass is een hele bekende lekker van informatie rondom smartphones en zijn informatie is over het algemeen altijd juist. De kans is daarmee enorm groot dat Apple toch echt met drie nieuwe iPhones gaat komen, dit terwijl we de komst van de iPhone 6c laatst hadden afgeschreven.