1 min

Morgen presenteert Apple in elk geval de nieuwe iPhones, daarnaast zijn er ook hardnekkige geruchten over een nieuwe Apple TV. Nu duikt ook nog het bericht op dat Apple morgen de nieuwe iPads zal presenteren inclusief een 12,9 inch iPad Pro met een prijskaartje dat gelijk ligt aan een goedkope Macbook.

Apple zou van plan zijn een iPad Pro 12.9 inch op de markt te brengen in combinatie met een toetsenbordcover. Het product zou een antwoord zijn op de Surface Pro van Microsoft. Het prijskaartje van de iPad Pro zo ruim boven de 1000 euro komen te liggen.

De tablet zou gebruik maken van iOS 9.1 waarmee het ook mogelijk wordt om meerdere apps naast elkaar te openen. Aan de binnenkant zou Apple kiezen voor een A9X-chip, met waarschijnlijk 2GB aan werkgeheugen en de opslagcapaciteit is 64 of 128GB afhankelijk van de gekozen configuratie. De iPad Pro zal naar verluidt morgen worden gepresenteerd maar pas in november beschikbaar komen.

Morgenavond zal Apple zijn evenement houden en weten we welke geruchten waar zijn en welke toch op onzin zijn gebaseerd. In elk geval verwachten wij de nieuwe iPhones, daar zijn we vrij zeker van. Of er ook een nieuwe Apple TV en iPads verschijnen, dat is nog even de vraag.