1 min

Telfort heeft een aanpassing doorgevoerd in zijn voorwaarden waardoor de CombiVoordeel nu ook van toepassing is voor Telfort-klanten die een vaste internetaansluiting hebben in combinatie met een mobiel abonnement. Deze klanten hebben nu ook recht op een verdubbeling van hun bundel, voorheen moest daarvoor vast internet en een televisie-aansluiting worden afgenomen.

Telfort laat weten dat enkele tienduizenden klanten in aanmerking komen voor de nieuwe CombiVoordeel en dat de klanten twee keer zoveel belminuten, sms’jes, maar ook MB’s krijgen. Voor de verdubbeling van de databundel is daarbij van belang, de meeste mobiele klanten lopen tegen hun datalimiet aan tegenwoordig en niet tegen hun bel- of smslimiet. Telfort-klanten die voldoende hebben aan hun huidige mobiele bundel, kunnen ook kiezen voor een veiligheidspakket, waarmee ze hun apparaten kunnen beschermen.

De actie bestaat al langer, maar om daarvoor in aanmerking te komen moesten klanten zowel vast internet als televisie afnemen bij Telfort, nu hoeven klanten alleen nog maar vast internet af te nemen om in aanmerking te komen voor CombiVoordeel.

Telfort is een dochteronderneming van KPN en de voorwaarden van KPN en Telfort zijn nu gelijk. KPN probeert door diensten te combineren en korting te bieden zijn marktaandeel te vergroten. Voor telecomproviders als T-Mobile en Vodafone is dat lastiger. Al biedt Vodafone sinds enige tijd ook vaste verbindingen aan.