Sammobile heeft de hand weten te leggen op foto’s van de Samsung Galaxy View, een nieuw mobiel apparaat van Samsung met een scherm van 18,4 inch. Samsung zelf noemt het een "movable device" oftewel "verplaatsbaar apparaat" en dus geen tablet.

De officiele introductie van de Samsung Galaxy View laat ook niet lang meer op zich wachten want Samsung heeft in een eerdere teaser tijdens de IFA bekendgemaakt dat er in oktober meer details zouden volgen over de Galaxy View. Daarvoor heeft het nu nog 10 dagen de tijd.

Wat het doel is van de Galaxy View is nog niet helemaal duidelijk, wij classificeren het op dit moment als een grote 18,4 inch tablet, terwijl Samsung het een verplaatsbaar apparaat noemt. In de foto’s die zijn uitgelekt is ook een soort cover te zien met een handvat. Verder kunnen we uit de foto’s opmaken dat het toestel op Android draait.


De exacte specificaties zijn nog onduidelijk al is er eerder een benchmark opgedoken die melding maakte van een Full HD-schermresolutie en een Exynos 7-processor. Over de processor kan eigenlijk niet worden geklaagd, dat is de meest krachtige chip die Samsung op dit moment heeft, maar een Full HD-resolutie op een 18,4 inch scherm is wel een beetje jammer, een QHD of 4K-resolutie zou beter zijn maar ook een stuk kostbaarder.