1 min

Smartphone-fabrikant OnePlus heeft bekendgemaakt dat de prijs van de OnePlus 2 zakt naar 345 euro. Voorheen kostte het toestel nog 399 euro, wie de OnePlus 2 de afgelopen twee weken heeft aangeschaft voor dat bedrag krijgt het verschil teruggestort.

Naast de prijsverlaging van de OnePlus 2 zijn ook verzendkosten voor bestellingen boven de 100 euro in de ban gedaan, daardoor blijft het prijskaartje zonder eventuele accessoires dus ook op de prijs van 345 euro staan. Tijdelijk levert OnePlus bovendien een gratis StyleSwap-cover met het toestel, vanwege Valentijnsdag. OnePlus beweert dat de productiekosten van de OnePlus 2 zijn gedaald, waardoor de prijs ook kan delen.

De OnePlus 2 is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 810 chipset, met twee quadcore-processoren. Het scherm heeft een afmeting van 5,5 inch en toont 1080 bij 1920 pixels. Het toestel is verkrijgbaar met 64GB aan opslagruimte, het werkgeheugen bedraagt 4GB. De camera’s schieten foto’s in 13 en 5 megapixel. Er is geen ondersteuning voor microSD-kaartjes en de telefoon is voorzien van een USB Type C-poort.