2min

De NetApp EF600 en het BeeGFS file system worden vanaf nu door Nvidia DGX SuperPOD ondersteund.

Nvidia DGX SuperPOD is een volledige datacenterinfrastructuur voor AI- en high-performance computing workloads (HPC). Nvidia ontwierp de architectuur en voorziet in de servers.

Onder de storageopties vind je systemen van NetApp. De organisatie liet onlangs weten dat de NetApp EF600 all-flash NVMe array met het BeeGFS file system is gecertificeerd voor Nvidia DGX SuperPOD.

NetApp en Nvidia werken sinds 2018 samen aan AI-oplossingen, waaronder infrastructuur en trainingssystemen. De DGX SuperPOD-certificering van NetApp EF600 is de nieuwste toevoeging aan een breed, gezamenlijk aanbod.

“De samenwerking heeft jarenlang innovatie geleverd”, zegt Phil Brotherton, Vice President Solutions and Alliances bij NetApp. “De nieuwe certificering voor NVIDIA DGX SuperPOD bouwt voort op het momentum.”

ONTAP AI en DGX Foundry

ONTAP AI en Nvidia DGX Foundry AI zijn twee van de gezamenlijke oplossingen. Het ONTAP AI-platform bestaat uit NVIDIA DGX-servers, NetApp AFF-opslag en een Mellanox-netwerk. Het platform biedt een kant-en-klare basis voor organisaties die AI willen uitrollen. De DGX Foundry AI-dienst is vergelijkbaar. Klanten betalen een maandelijks bedrag en ontvangen een klaargemaakte softwareomgeving en infrastructuur voor AI-ontwikkeling.

“De combinatie van NVIDIA DGX SuperPOD, ONTAP AI en DGX Foundry AI zorgt ervoor dat klanten met een optimale trainingsinfrastructuur werken”, zegt Charlie Boyle, Vice President van DGX-systemen bij NVIDIA. “Organisaties die moderniseren met AI en HPC hebben prestaties, flexibiliteit en keuze nodig bij het ontwerpen van hun infrastructuur. De samenwerking met NetApp stelt klanten in staat om NetApp-opslag te kiezen voor hun DGX SuperPOD-infrastructuur.”

Tip: Meta maakt zeer groot LLM AI-model OPT-175B openbaar