1 min

John McAfee zit niet langer vast in Guatemala, maar is overgebracht naar Miami in de Verenigde Staten. De oprichter van antivirusbedrijf McAfee wordt nog steeds gezocht wordt door de politie van Belize, om verhoord te worden over de dood van zijn buurman.

Over wat de volgende stappen zijn in het onderzoek naar de moord op de vermoorde zakenman Gregory Faull blijven alle betrokken partijen vaag. John McAfee geeft aan dat hij bereid is om met de politie in Belize te praten, maar dat hij wel bang is dat, wanneer hij dit doet, hij opgepakt zal worden.

Een politiewoordvoerder van Belize heeft aangegeven dat ze met McAfee willen praten, ongeacht de locatie waar hij zich bevindt. De woordvoerder legt uit: "Hij is nog steeds een sleutelpersoon in het onderzoek naar de moord op een Amerikaans staatsburger, we vermoeden dat hij er iets mee te maken heeft. Mensen willen dat hij enkele vragen beantwoordt. We onderhouden goede banden met de Verenigde Staten en ik ben er dan ook zeker van dat we dit tot op de bodem kunnen uitzoeken."