Abonneer je gratis op Techzine!

Een negentien jarige inwoner van Pennsylvania heeft een celstraf van 22 jaar gekregen nadat hij een prijs op iemands hoofd had gezet. Dit deed hij door middel van een bericht op zijn Facebook pagina wat luidde: "I got 500 on a girls head who wants that bread? Hit me up anyway possible."

Dit deed hij nadat een dame uit hetzelfde Pennsylsvania hem beschuldigde van verkrachting. De dame zou op 29 juni een feestje hebben verlaten nadat zij zich niet zo lekker voelde. De negentien jarige Corey C. Adams zou volgens het slachtoffer bij haar in de auto zijn gesprongen en haar verkracht hebben.

Het slachtoffer belde vervolgens de politie en vertelde dat zij het bericht had gelezen op het facebook profiel van de dader en nu vreesde voor haar veiligheid.

De politie is vervolgens naar het huis van Adams gegaan, daar maakte de politie de afspraak dat Adams op het politiebureau langs zou komen om een verklaring af te leggen. Niet veel later plaatste Adam het bericht "Need this girl knocked off right now"

Toen de politie de dader confronteerde met zijn berichten op Facebook gaf Adams verschillende verklaringen. Later verklaarde hij van streek te zijn geweest door de beschuldiging van verkrachting. Adams handelde vervolgens verstandig en kwam tot een schikking met de officier van justitie. Hij bekende behalve de moordplannen ook de verkrachting en beperkte zijn celtraf tot "slechts" 22 jaar. Had hij dit niet gedaan, dan had de straf op kunnen lopen tot maar liefst 70 jaar.