Abonneer je gratis op Techzine!

Twitter heeft de trending topics functie weer eens uitgebreid. Er zijn maar liefst 70 nieuwe locaties toegevoegd aan deze lijst en de voor ons meest interessante is Amsterdam. Er kan nu behalve de trend topics van Nederland ook gefilterd worden op de trending topics van Amsterdam.

Sinds vorig jaar was het al mogelijk om de trending topics van Nederland te bekijken wat natuurlijk al een enorme stap voorwaarts was. Voor de mensen die in Amsterdam wonen kan het wellicht interessant zijn om het nog verder uit te splitsen naar Amsterdam. Al is ons kikkerlandje eigenlijk te klein om nog verder uit te splitsen.

Voor onze zuiderburen is er nog steeds geen goed nieuws. België staat nog steeds niet op de kaart bij Twitter en het is onmogelijk om de trending topics van België uit te lezen. Ook steden in België staan nog niet in de lijst, of en wanneer België zal worden toegevoegd is onbekend.

Twitter heeft echter wel enkele landen toegevoegd. Zo kunnen nu ook de trending topics van onder meer Japan, Zuid-Afrika, Jakarta en Kuala Lumpur worden bekeken.