Abonneer je gratis op Techzine!

Trust heeft drie nieuwe headsets ontwikkeld, uitgevoerd in het exclusieve black-and-silver design van de Silverline-serie. De eerste nieuwe headset is de Trust 610 Silverline Neckband Headset www.trust.com/13355. Deze stereo headset heeft een hi-sensitive condensormicrofoon met filter voor vermindering van achtergrondgeluiden en is voorzien van vergulde stekkers. De volumeregelaar van alle Silverline headsets is ingebouwd in de kabel.

De Trust 620 Silverline Headset www.trust.com/13356 is ideaal voor video conferencing, webcamtoepassingen en overige audio toepassingen. Dit 620 model heeft eveneens een in de kabel ingebouwde volumeregelaar en wordt, net als de 610 Silverline Headset, geleverd met een microfoon met flexibele zwanenhals en is geschikt voor alle geluidskaarten.

De Trust 630B Silverline Bass Headset www.trust.com/13357 is geschikt voor gamingtoepassingen. Deze stereo headset van hoge kwaliteitbeschikt over een dynamische versterking van de lage tonen en gebruikt hiervoor batterijen of een USB-aansluiting. De volume- en basregelaar is geïntegreerd in de kabel.