min

Tags in dit artikel

,

De Z65p Photo Jetprinter is de nieuwe fotoprinter van Lexmark. De inkjetprinter heeft digitale camerakaartlezers aan boord en heeft een resolutie van 4800 x 1200 dpi (dots per inch). De vier fotokaartsleuven zijn compatibel met zeven camerakaartsoorten: Compact Flash I & II, Secure Digital, Smart Media, Memory Stick, IBM MultiMedia en Microdrive. Lexmark levert FotoSlate mee met de Z65p. Deze software loodst je intuïtief door het proces van het overnemen van beeldmateriaal van een fotokaart en het formatteren ervan tot een afdruk. Het programma biedt hulp bij het selecteren van afmetingen, lay-out en aantal afdrukken.

Met de PrecisionSense-technologie voelt de printer automatisch aan welke papiersoort geladen is en past de printerstuurprogramma’s aan voor een optimale output. Via een dubbele papierlade heb je de mogelijkheid om af te wisselen tussen verschillende media, zoals foto- en gewoon papier ˆ of tussen verschillende fotopapierformaten zonder het papier manueel te moeten verwisselen. De Z65p heeft een kleurdruppelformaat van drie picoliter, wat betere kleurovergangen en meer gedetailleerde textuur mogelijk maakt.

Verder heeft de Lexmark Z65p specifiek ontworpen kleurtabellen die automatisch worden geïnstalleerd per regio in de wereld, zodat zijn resultaten zich keurig aanpassen aan de geografische kleurvoorkeuren. De Lexmark Z65p kost 199 euro.