2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

De DVD HT60 maakt de thuisbioscoop nu ook voor een zeer aantrekkelijke prijs mogelijk. Het Waitec Home Theatre System HT60 biedt Dolby Digital 5.1 en AC3 via DTS voor een overweldigend surround-geluid. Waitec DVD HT60 is een uniek systeem dat past in iedere huiskamer. Het bijpassende luidspreker systeem is ideaal op de versterker en Dolby surround sound afgestemd. Het thuisbioscoop systeem is uitgerust met een RDS Radio Tuner, Photo CD viewer, een 120 Watt versterker en uiteraard de performante DVD-Video speler. Dankzij de veelzijdigheid en complete ondersteuning voor CD en DVD afspeelmogelijkheden biedt het vernuftig systeem de oplossing voor het probleem van meerdere losstaande beeld- en geluidselementen.

Het Waitec DVD HT60 thuisbioscoop systeem leest maar liefst 10 formaten optische media: DVD / VCD / CD / MP3 / CD-R / CD-RW / SVCD / DVCD / JPEG én PHOTOCD. Bovendien ondersteunt de DVD HT60 ook de NTSC / PAL TV systemen en het 16:9 / 4:3 beeldformaat. Er is een overvloed aan aansluitingen waaronder: composite video In / Out, S-video, coaxiale, optische en digitale uitgang, analog In / Out (L / R), PCM / AC-3 (Coaxial) en scart In / Out. Het 120 Watt vermogen wordt geleverd aan de subwoofer (8 ohm) en 5 satelliet luidsprekers (4 ohm) De RDS Radio Tuner en de mogelijkheid tot het afspelen van PhotoCD’s maakt het DVD HT60 systeem tot een baanbrekend concept in de wereld van de consumentenelektronica.

Ook ‘gewone’ CD’s komen uitstekend tot hun recht, dankzij de uitstekende audio-specificaties, zoals een frequentiebereik van 4Hz tot 20 KHz en een dynamisch bereik van >105 dB. Het DVD HT60 System wordt geleverd inclusief afstandsbediening, weegt nog geen 3,2 kilo en meet 430x340x68 mm. Zoals alle Waitec producten worden de DVD-spelers gekenmerkt door vooruitstrevende technologie, gebruiksgemak en aantrekkelijk design. Waitec levert standaard 2 jaar fabrieksgarantie op al haar producten. Het DVD HT60 Home Theatre System is per direct leverbaar, de eindgebruikersprijs zal ¤ 299 incl. BTW bedragen.