Abonneer je gratis op Techzine!

De kleine en duurzaam aluminium ontworpen hub van Trust maakt het mogelijk om vier verschillende USB2.0 apparaten aan de computer aan te sluiten waarna ze met een snelheid van 480Mb de gegevensoverdracht kunnen verzorgen.

Een printer, een digitale camera, een card reader en een scanner kunnen allemaal tegelijkertijd aangesloten worden op de notebook. Trust presenteert de Trust 420A 4P Compact USB2 Hub (www.trust.com/13963): een lichtgewicht, stijlvol, sterk en duurzaam aluminium hub ideaal voor notebookgebruikers. Deze zeer kleine hub (11 x 76 x 42 mm) biedt de gebruiker de mogelijkheid op eenvoudige wijze vier verschillende USB2.0 apparaten aan te sluiten op het notebook. Hierbij wordt een gegevensoverdracht met een snelheid tot 480Mb tussen de notebook en de andere USB randapparatuur gecreëerd. Doordat de hub hot-swappable is, kan randapparatuur op ieder gewenst moment worden aangesloten en verwijderd zonder de computer opnieuw te moeten opstarten.

De Trust 420A 4P Compact USB2 Hub, die ook USB1.1 randapparatuur ondersteunt, is beveiligd tegen kortsluiting en beschikt over een duidelijke statusindicatie LED. De hub is geschikt voor Windows en Macintosh en wordt geleverd met een beschermende tas, klittenband en een meertalige handleiding.

Winkeladviesprijs, inclusief BTW
Trust 420A 4P Compact USB2 Hub – € 29,95