Abonneer je gratis op Techzine!

De populaire Nederlandse gamesite GameVillage heeft vandaag officieel haar nieuwe rubriek GameVillage Elitegamer geopend. Elitegamer zal zich richten op de gamer die een hoge interesse heeft in games en de industrie die achter de games en gaming schuil gaat.

De nieuwe site die onderdeel is van GameVillage bestaat uit verschillende Channels, die een bepaald thema vertegenwoordigen. Naast de platform, hardware en multiplayer Channels zullen de komende tijd ook Elitegamer Channels voor diverse genres worden opgezet. Elke Channel wordt beheerd door een Channelmanager, die ervoor zorgt dat alles up-to-date wordt gehouden, zoals het bijbehorende forum, nieuwtjes, een peiling en meer.

"We merkten bij GameVillage dat de doelgroep te divers was om gerichte informatie te verstrekken over spellen voor de computer en de diverse consoles", aldus Jeroen Remijnse, Sitemanager van GameVillage. "Om die reden hebben we besloten GameVillage op te delen om verschillende doelgroepen beter te bedienen en Elitegamer is daar de eerste stap in. De gamer waarvoor gamen een echte hobby is geworden zal zich helemaal thuis gaan voelen op Elitegamer. Door onze nauwe contacten in de nationale en internationale gamesindustrie kunnen we de bezoeker diepgaande artikelen voorschotelen, zoals uitgebreide recensies en interviews."

Over GameVillage
GameVillage is onderdeel van het gaming netwerk The Next Future, een initiatief van het bedrijf ViopTo. De gamesite biedt een omvangrijke hoeveelheid aan informatie over spellen voor de PC en spelcomputers. Daarnaast is het mogelijk om op de GameVillage forums hulp te vragen of te discussiëren over de nieuwste games. GameVillage heeft maandelijks 240.000 bezoekers.