min

Tags in dit artikel

, ,

Vista is een grafisch revolutionair besturingssysteem, om alles nog mooier te tonen zal Microsoft een speciaal tft-scherm uitbrengen. In samenwerking met Samsung zal dit 22-inch widescreen tft-scherm Windows Vista optimaal weergeven.

Gisteren berichtten we dat er bij Windows Vista een speciaal benchmarkprogramma zou komen, die aangeeft welke applicaties je zou kunnen draaien. Tevens kan je al testen of je computer Windows Vista wel degelijk aankan, en in welke mate. De verschillende grafische mogelijkheden zijn namelijk niet meteen de minst belastende voor de computer.

Moest je geld hebben voor een systeem die bij beide tests uitzonderlijk scoort zou het zonde zijn als dit niet mooi weergegeven zou worden. Het Hoge-resolutiescherm zal Windows Vista in de best mogelijke omstandigheden weergeven voor een optimale computerervaring.

Windows Vista is ontwikkeld om te gebruiken op Widescreen monitoren. Microsoft doet met dit initiatief dus een slimme zet, en promoot zo de widescreen mogelijkheid in het besturingssysteem. Het scherm zou ongeveer samen met de release van het Vista in de winkels moeten liggen.