Abonneer je gratis op Techzine!

Tegenwoordig zijn er verschillende herziene versies van consoles/handhelds, zo was er enige tijd geleden de Nintendo DS Lite, dan geruchten over een nieuwe versie van de PSP en nu zijn er ook geruchten opgedoken over een herziene versie van de Xbox360

Dit nieuws was te lezen in het Amerikaanse Official Xbox 360 Magazine, het was geklasseerd als gerucht. Deze herziene versie van de Xbox 360 zou in het zwart zijn en, zoals verwacht, voorzien zijn met een HD-DVD drive. Ook de grootte van de harde schijf wordt opgeschroefd tot 250GB, dit kan misschien wel ridiculeus groot lijken, maar deze nieuwe zwarte Xbox 360 zou nieuwe PVR (Personal Video Recorder) functies ondersteunen. Dit houdt dus in dat je TV Shows enzo kan opnemen via Xbox Live / Direct TV. De prijs voor al dit moois zou 600 dollar bedragen, evenveel als de PS3 dus.

Dit zijn uiteraard maar geruchten, maar dit magazine staat wel bekend dat hun geruchten vaak waar zijn. Tot nog toe heeft Microsoft altijd ontkent van een Xbox 360 uit te brengen die een ingebouwde HD-DVD drive bevat, maar dat kan ook gewoon marketing zijn zodat men niet ineens stopt met de gewone Xbox 360 te kopen.