1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Het is alweer een tijdje geleden dat Windows Live Hotmail is bijgewerkt. De webmaildienst is in mei final gegaan en sindsdien zijn er geen updates meer uitgebracht. Hier gaat verandering in komen, in augustus zullen er enkele updates plaatsvinden.

Een van die updates is een upgrade van de opslagruimte. Op dit moment is de opslagruimte 2 GB, binnenkort zal dat 5 GB worden. Voor betaalde gebruikers zelfs 10 GB. Verder zal, als een van de belangrijkste onderdelen van een webmaildienst, de performance verbeterd worden. Deze performance-update is gerealiseerd door trage onderdelen te versnellen.

Verder is het mogelijk om de weinigzeggende MSN-vandaagpagina uit te zetten om meteen door te gaan naar de inbox. Ook zal Hotmail geen dubbele contacten meer toevoegen, maar deze juist samenvoegen. Andere tweaks zitten in de grootte van de header, het weergeven van geblokkeerde content, de light-versie van Hotmail en in het aantal dagen dat spam verwijderd wordt.

Als laatste in de lijst van nieuwe features is de mogelijkheid om automatisch een bericht te verzenden om te laten weten dat je op vakantie of afwezig bent toegevoegd. De nieuwe features zullen niet in één keer komen, maar geleidelijk ingevoegd worden. Waarschijnlijk is eind augustus de gehele update afgerond.