Voor gamers onder ons zal dit interessant nieuws zijn. Microsoft is namelijk op zoek naar nieuwe mensen die de bètaversies van hun games willen testen.

Het is de bedoeling dat je een enquête invult die door Microsoft is samengesteld. In deze enquête stelt Microsoft verschillende vragen en deze moet je voor jezelf zo goed mogelijk beantwoorden, omdat de antwoorden namelijk doorslaggevend zijn bij het kiezen van de bètatesters door Microsoft.

Het zijn niet alleen de pc-games en Xbox-games die getest moeten worden. Uit de enquête komt namelijk naar voren dat Microsoft ook games wil testen op de Zune-mediaspeler.

Microsoft stelt verder geen verplichtingen aan de periode die de gamers met de games doorbrengen. Het maakt Microsoft niet uit of je nu alle dagen games zit te spelen of dat je een game maar een paar keer aanraakt. Microsoft wil alleen dat er verstand van zaken is wat betreft de games. Of iemand daar goed genoeg in is zal moeten blijken uit de enquête die door de deelnemers wordt ingevuld.

Meer informatie over de zoektocht kan hier worden gevonden en daar kan men zich ook aanmelden voor de enquête.