Abonneer je gratis op Techzine!

Een vrouw heeft onlangs aan de mensen van Xbox.com laten weten dat zij haar vriend heeft leren kennen via Xbox Live. Tussen de twee mensen is een sterke relatie gegroeid en het gevolg hiervan is dat ze een baby hebben gekregen. Zo zie je maar dat gamen ook een sociale bezigheid kan zijn!

De vader en moeder van de baby, Mike en Stacy, hadden elkaar dus leren kennen via Xbox Live. Dit gebeurde tijdens het spel Rainbow Six Lockdown dat ze samen speelden.

Nadat de baby geboren was heeft de vrouw een brief gestuurd naar Xbox.com die nu naar buiten is gekomen. De vrouw liet het volgende weten in de brief aan Xbox.com: "Ik dacht dat jullie er wel geïnteresseerd in waren dat ik Mike heb ontmoet tijdens het spelen van Tom Clancy’s Rainbow Six Lockdown. Het grappige is dat we elkaar eerst eigenlijk niet echt mochten, maar uiteindelijk is er een behoorlijke liefde ontstaan tussen ons. Op een geloofsdaad hebben we elkaar ontmoet en sindsdien zijn we altijd bij elkaar gebleven."

"Als we beiden niet aan Xbox Live hadden gedaan, zouden onze wegen elkaar nooit hebben gekruist. We kregen onze dochter, waarvan we dachten dat het de eerste Xbox Live baby was, op 24 september in 2007. Misschien is ze wel de eerste Xbox Live baby! Haar naam is Victoria Marie Figueroa en ik ben Xbox en de online community heel erg dankbaar voor dit geschenk. Als Xbox Live er namelijk niet was, zou ik nooit de man van mijn leven hebben ontmoet en had ik waarschijnlijk ook nog geen baby gehad", aldus Stacy.