min

Tags in dit artikel

, , , ,

Nadat de laatste versie van het Tony Hawk-spel uit was gekomen voor meerdere consoles, heeft het ontwerpteam van Activision zich teruggetrokken naar de ontwerptafel om met een geheel nieuw concept te komen. Volgens recente geruchten schijnt dat ook gelukt te zijn.

Het is nu ongeveer al een jaar geleden dat Activision met een laatste versie van haar Tony Hawk-spel is uitgekomen. In de tussentijd is EA al gekomen maar een spel dat enigszins hierop lijkt, Skate genaamd. Dit spel is met een aantal nieuwe ideeën gekomen waardoor het als beste skateboard-titel aller tijden verkocht is geworden. Electronics Arts is zelfs al bezig om de opvolger van deze game uit te brengen, verwacht wordt dat deze begin 2009 verscheept zal worden.

Toch schijnt het extra jaar tijd dat Activision genomen heeft om het spel opnieuw te ontwerpen zeker geloond te hebben. Verwacht wordt namelijk dat de nieuwe versie van Tony Hawk geleverd zal worden met een skateboard dat aangesloten kan worden op de console. Door het aansluiten op deze console kan de gamer de bewegingen op het board nadoen en zo bepaalde bewegingen en posities veel realistischer beleven.

Door spellen als Guitar Hero, Rock Band of Wii Fit is het duidelijk geworden dat de mensen aan het zoeken zijn naar nieuwe manieren van interactie met hun console. Dit naast het standaard spelen met de controller. Hierdoor zou een dergelijk skateboard als op dit moment verwacht wordt zeker potentieel kunnen hebben om succesvol te worden.