1 min

Tags in dit artikel

, ,

In 2009 komt Nintendo met een serie nieuwe games. De games zullen voor zowel de DS verschijnen als voor de Wii. De games zullen heel divers zijn, van totaal nieuwe games, tot oude bekende en van spannende avontuur games tot een nieuwe health-game.

Op twintig februari in 2009 zal Walk with me! – Breng beweging in je leven! in de schappen komen te liggen. Met deze game voor de DS kun je kijken of je wel actief genoeg bezig bent. In de game zitten twee activiteitenmeters die jou moeten helpen.

Deze meters laten zien hoeveel stappen je per minuut zet. Je kunt ook een plan instellen, dit kan tot maximaal zeven dagen vooruit. In dit plan kun je doelen instellen. Wanneer de gegevens zijn opgeslagen kun je ze naar een database sturen en zo kun je zien hoe jij het doet ten opzichte van andere mensen. Dit is het eerste DS spel waarin een Mii-personge gebruikt kan worden. Deze kun je in de game zelf aanmaken, of vanaf de Wii verzenden.

Ook zullen er een paar klassieke games komen, zo worden Pikmin en Mario Power Tennis op de Wii uitgebracht. Deze twee titels zijn de eerste titels in de nieuwe Play On Wii!-serie. Pikmin zal op zes februari verschijnen en Mario Power Tennis zal in maart verschijnen.