Abonneer je gratis op Techzine!

Motorola had al eerder aangegeven dat het bedrijf werkte aan een Android-toestel. Het bedrijf houdt het echter stil omtrent deze telefoon, het lijkt er echter op dat er nieuwe informatie naar buiten is gekomen. Bronnen hebben namelijk een foto geplaatst, of dit gerucht ook op waarheid berust is echter niet duidelijk.

Wanneer men de foto bekijkt van de telefoon valt voornamelijk op dat hij veel lijkt op alle andere aangekondigde Android-toestellen met QWERTY-toetsenbord. Zo is er een trackball, een groot scherm en enkele knoppen. Verder is de vormgeving en afwerking eveneens ‘rond’ aan de hoeken.

Het toestel lijkt ook enigszins kinderlijk, aangezien er gewerkt wordt met de kleuren blauw, wit en zwart in een dergelijk contrast dat het toestel er wat kinderlijk uitziet. Wat wel nieuw lijkt is de trackball-achtige bal bij het QWERTY-toetsenbord.

Of deze foto klopt en dit daadwerkelijk het nieuwe Android-toestel van Motorola gaat worden is niet duidelijk. Het is eveneens niet duidelijk wanneer de telefoon op de markt moet komen, uit eerder uitgelekte roadmaps blijkt dat het toestel rond de vakantieperiode uit moet komen.