Abonneer je gratis op Techzine!

De website WindowsLiveHelp.com meldt dat Windows Live Hotmail binnenkort vernieuwd wordt.

De nieuwe Windows Live Hotmail, dat onderdeel is van Windows Live Wave 4 waarover nog maar weinig bekend is, zou al sinds 31 augustus klaar zijn en zal de komende weken verschijnen.

Nieuw in deze versie is dat de inbox automatisch vernieuwt als een gebruiker is aangemeld bij WebIM, dat concepten automatisch worden opgeslagen en dat er een boel sneltoetsen zijn bijgekomen. Een lijst van nieuwe sneltoetsen is reeds gepubliceerd en kun je hier vinden.

Daarnaast is het selecteren van contacten verbeterd, zo kunnen contacten nu bewerkt worden tijdens het opstellen van een bericht, is het mogelijk om alle bijlagen te downloaden en is er een optie Alle onlinecontacten weergeven bijgekomen in WebIM. Tenslotte zijn de prestaties van de mobiele versie van Hotmail verbeterd en is er nu ook een actiebalk onderaan de pagina beschikbaar bij het opstellen van een bericht.

Of er nog meer functies in de nieuwe versie van Windows Live Hotmail verschijnen, is niet bekend. Ook zijn de nieuwe functies van de andere onderdelen van Windows Live nog niet bekendgemaakt.