Abonneer je gratis op Techzine!

Acer zal 23 november een aantal tablets gaan introduceren. De topman van Acer, Gianfranco Lancia laat weten dat het goedkoopste model van de tablet-serie 299 dollar gaat kosten . Waarschijnlijk zal Acer gebruik gaan maken van Google’s besturingssysteem Android.

Verder heeft Lanci nog niet veel los gelaten over de tablets, het goedkoopste model van Acer moet dus 299 dollar gaan kosten en het duurste model zal 699 dollar kosten. Er wordt verwacht dat Acer Google’s besturingssysteem Android gaat gebruiken op tenminste één tablet. Een andere topman van Acer heeft eerder ook al gezegt dat het bedrijf positief dacht over Android, ook is de kans groot dat Acer gebruik gaat maken van de nieuwe versie van Android, die ook wel bekend staat onder de naam Gingerbread. Volgens Google is deze versie meer geschikt voor tablets.

Wanneer Google met de nieuwe versie van Android komt is nog steeds niet duidelijk, het lijkt niet lang meer te duren, zoals eerder plaats het bedrijf altijd als traditie een beeld op de campus die de versie naam uit moet beelden. Dit is inmiddels een aantal dagen geleden al gebeurt. Dus het lijkt erop dat Google zeer binnenkort de nieuwe versie van Android zal lanceren.