1 min

Tags in dit artikel

, , ,

MSI is bezig met de ontwikkeling van een tablet die voorzien is van een projector. De tablet bevindt zich op dit moment nog in de ontwikkelingsfase, ook is de projector nu nog ingebouwd. Dit zou nog aangepast kunnen worden als het product in de verkoop gaat.

De tablet van MSI kan via de projector beelden op een tafel of een muur projecteren. Ook zou het mogelijk kunnen zijn dat de projector als docking station gebruikt gaat worden, de tablet hoeft er dan maar ingeschoven te worden. Volgens een woordvoerder van MSI zou het ook mogelijk kunnen zijn om een toetsenbord of piano te projecteren op een tafel, dit zal dan gebeuren middels bewegingssensoren en laserprojectie.

De tablet bevat op dit moment nog een Intel Atom-processor en een 10-inch touchscreen. MSI zou ook van plan zijn om te kijken naar een ARM-variant van de tablet die voorzien is van Android. Nu gebruikt MSI Windows 7 Home Premium als besturingssysteem op de tablet. Het is niet bekend wanneer de tablet op de markt zal komen en hoeveel die moet gaan kosten.