ADATA heeft vandaag bekend gemaakt dat ze meerdere nieuwe producten gaan introduceren op de CeBIT. De grootste ICT beurs van Europa opent op 1 maart haar deuren en zal ongetwijfeld weer voor veel nieuwe producten gaan zorgen bij veel fabrikanten. ADATA komt vooral met nieuwe USB 3.0 producten, zoals een externe harde schijf en een USB 3.0 stick.

Zo zal ADATA onder andere de S102 USB flash drive en de CH11 externe harde schijf aankondigen. Deze opslagmedia zullen beide gebruik gaan maken van de USB 3.0 technologie. De S102 is voor ADATA speciaal omdat dit haar eerste poging is om native controller chips in een flash drive te verwerken. De CH11 is volgens ADATA noemenswaardig door zijn exclusieve data classificatie labels.

Ook kondigt ADATA een nieuwe SSD aan op Cebit. Deze nieuwe telg in de SSD familie van ADATA zal gaan luisteren naar de naam S511. Deze nieuwe SATA-6 SSD zal compatibel worden met het nieuwe Sandy Brigde platform. Daarnaast belooft ADATA read/write snelheden van 520 MB/seconde.

Verder richt ADATA zich met de nieuwe HM Series op veel eisende gamers en overklokkers met een nieuwe voeding. Deze nieuwe HM Series voeding zou een Power Factor hebben van 0.9 en een energie efficiëntie van 82 procent.

Wil je er zelf bij zijn om te zien wat CeBIT brengt?
Vul dan hier je gegevens in en maak kans op kaarten!