1 min

Tags in dit artikel

, ,

Ontwikkelstudio IO Interactive heeft het langverwachte vijfde deel in de Hitman-reeks aangekondigd. Het vijfde deel zal Hitman Absolution gaan heten en komt uit op de pc, Xbox 360 en de PlayStation 3.

Het vijfde deel is volgens de ontwikkelaars de spannendste ooit. In het vijfde deel kruip je opnieuw in de huid van de beroepsmoordenaar Agent 47. IO Interactive stelt dat Agent 47 zijn meest gevaarlijke contract ooit krijgt. De ontwikkelaar laat weten dat Agent 47 in de game verraden is door mensen die hij voorheen vertrouwde en nu wordt opgejaagd door de politie. Later blijk je het middelpunt van een complot te zijn en ga je opzoek naar de waarheid. Het belooft nu dus al een zeer spannend deel van de Hitman-reeks te worden.

Het vijfde deel van de serie neemt je dus voor het eerst mee in een avontuur van persoonlijke aard. Hierdoor leer je een heel andere kant van de game en de personage kennen. Iets wat volgens ontwikkelaar IO Interactive veel spelers ontzettend aan zal gaan spreken. Hitman Absolution zal dan ook verschillende nieuwe gameplayfeatures kennen. Meer informatie zal bekendgemaakt worden op de E3-beurs in juni. Wel publiceerde de ontwikkelaar een teasertrailer die je hieronder kan bekijken.