Gisteren begon Samsung op thenextgalaxy.com met het aftellen naar de onthulling van de eerste hints over zijn volgende Galaxy-toestel. Na 24 uur staat de teller op nul en zien we een alles behalve onthullende video.

De teaser video toont onder bombastische muziek een aantal verwachtingsvolle uitspraken, waar op dit moment nog vrijwel geen touw aan vast te knopen is. Als we de teaser echter moeten geloven kunnen we onder andere verwachten dat ‘Waarlijk slimme technologie een natuurlijk onderdeel van het leven wordt’ en ‘Een Galaxy welke perfect in je hand past’. Ook laat Samsung het niet na om een sneer uit te delen naar zijn concurrenten door te stellen dat je je nu zal kunnen onderscheiden van ‘de rest’, met een schaamteloze uitbeelding van een groep schapen. Wij gokken dat Samsung hierbij doelt op een uniek uiterlijk voor de volgende Galaxy-telefoon.

Ook zien we opnieuw de blauwe en witte vlek terug, welke al eerder te zien waren op de uitnodiging voor het Unpacked 2012 evenement, waar Samsung op 3 mei zijn nieuwe vlaggenschip-toestel eindelijk volledig uit de doeken zal doen.