Video over camera BB Z10 toont mogelijkheden

Abonneer je gratis op Techzine!

Er duiken links en rechts Blackberry Z10 smartphones op van Research In Motion, de laatste is gespot bij The Gadget Masters (TGM). Hoewel het model dat in handen is van TGM nogal wat beperkingen heeft, omdat het slechts een prototype is, bleek het toch goed mogelijk om de camera-applicatie te testen.

De camera-app op de BlackBerry Z10 geeft gebruikers de mogelijkheid om genomen foto’s te manipuleren. Het is onder andere mogelijk om filters te gebruiken, foto’s uit te knippen en foto’s te transformeren. Hieronder een video die The Gadget Masters beschikbaar hebben gesteld.

Hoewel het niet wereldnieuws betreft zien we hier wel één van de eerste volledig functionele applicaties die binnenkort beschikbaar komt op BlackBerry 10. Research In Motion zal een nieuwe lijn smartphones en het bijbehorende BlackBerry OS 10 besturingssysteem eind januari lanceren. Het bedrijf is hier ruim een jaar mee bezig geweest en dit moet de grote comeback van de Blackberry smartphones gaan worden. Lukt dit niet dan ziet de toekomst voor RIM er niet erg rooskleurig uit.