2min

Tags in dit artikel

, ,

De opvolger van de Sony Xperia Z, welke de codenaam Honami draagt, is vastgelegd op foto’s van goede kwaliteit. Het is niet voor het eerst dat de smartphone werd vereeuwigd, maar nog niet eerder zagen we het toestel in zo’n detail.

Sony zal Honami op 4 september aan de wereld laten zien. Vermoedelijk gaat het toestel verder onder de naam Xperia Z1. Sony gaf onlangs al een video vrij waarop de telefoon zichtbaar was, de locaties van de knoppen en aansluitingen op het toestel op de afbeeldingen komen overeen met het apparaat uit die video.

Toch zijn er ook wat verschillen, onder de letter G naast de lens staan bijvoorbeeld enkele cijfers die melden dat de camera een 1/2,3"-sensor heeft en in 20,7 megapixel schiet. Dat zagen we niet in de video, al kan het zijn dat Sony deze details voor de finesse van de video heeft weggelaten of eigenlijk niet wilde dat dit al naar buiten kwam.

Honami ziet eruit als een redelijk standaardtoestel als we kijken naar het assortiment van Sony. We zien veel elementen van toestellen als de Xperia Z en ZR terug in het ontwerp. Ook wordt opnieuw duidelijk dat de koptelefoonaansluiting waarschijnlijk niet afgesloten wordt met een klepje, hoewel de telefoon wel waterdicht zal zijn. Hoe Sony dat oplost is op dit moment nog onduidelijk.