‘Uitgelekte handleiding LG vol feiten Nexus 5’

Abonneer je gratis op Techzine!

De aanwakkerende geruchtenstroom de afgelopen periode wees steeds meer op het Zuid-Koreaanse LG als vervaardiger van de nieuwe Google Nexus-smartphone. Een gelekte handleiding van LG blijkt informatie omtrent de nieuwe Google Nexus 5 te bevatten.

Na meerdere geruchten die ontstonden door gelekte foto’s over specificaties van de nieuwe Google Nexus 5, lijken nu de laatste puzzelstukjes op hun plaats te vallen. LG plaatste namelijk een handleiding online van de LG-D821, beter bekend als de Nexus 5.

In de handleiding (link) staan specificaties die overeenkomen met de in eerdere berichtgeving genoemde gegevens van de Google Nexus 5. Zo zou de nieuwe smartphone gaan beschikken over een 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 800-chipset, 2GB werkgeheugen, een 4,95 inch beeldscherm, 32GB intern geheugen, een 2.300 mAh batterij, een 8 megapixel camera aan de achterzijde en een 1,3 megapixel camera aan de voorzijde.

Vermoedelijk zal op 15 oktober de nieuwe Google Nexus 5 gepresenteerd worden aan het publiek op een gepland evenement. Dit zal dan samenvallen met de presentatie van de meeste recente versie van Google’s mobiele besturingssysteem; Android 4.4 KitKat.