Gratis 60 dagen Play Music bij nieuwe Chromebook

Abonneer je gratis op Techzine!

Bij het aanschaffen van een nieuwe Chromebook biedt Google momenteel het ‘All Access’-abonnement van Google Play Music aan, dat dan 60 dagen lang gratis gebruikt kan worden. Hiermee kan de gebruiker onbeperkt muziek streamen.

Google heeft een actie gelanceerd voor nieuwe gebruikers van Chromebooks. Wanneer je een nieuwe Chromebook aanschaft, krijg je 60 dagen gratis het betaalde abonnement van de muziekstreamingdienst van Google. Dit zogenaamde All Access-abonnement van Google Play Music zorgt ervoor dat je onbeperkt nummers kunt streamen.

Er is op dit moment nog geen datum bekend waarop de actie ophoudt. Het is dan ook niet duidelijk of het hier gaat om een tijdelijk actie, of dat de actie ook in de toekomst beschikbaar zal zijn.

Behalve het All Access-abonnement krijgen nieuwe gebruikers van Chromebooks ook een Google Chrome Goodie. Dit betekent dat de gebruikers kunnen kiezen uit een aantal services, die ze dan tijdelijk gratis krijgen. Voorbeelden hiervan zijn opslagruimte op Google Drive of twaalf passen voor Gogo-in air, waarmee je in de Verenigde Staten in het vliegtuig kunt internetten bij bepaalde binnenlandse vluchten.