‘Apple organiseert Apple Watch-evenement op 9 maart’

Abonneer je gratis op Techzine!

Apple heeft vanmiddag de uitnodigingen verstuurd naar de media voor een evenement rond de Apple Watch. Dit evenement zal op 9 maart worden gehouden in San Francisco en daar zal Tim Cook, de CEO van Apple, de laatste details rond de Apple Watch uit de doeken doen.

De titel van dit artikel staat nog tussen haakjes omdat het nog niet helemaal zeker is dat het evenement om de Apple Watch draait, maar gezien Apple eerder bekend heeft gemaakt dat de Apple Watch in april in de winkels zal liggen is die kans wel enorm groot.

Of Apple dit evenement zal aangrijpen om nog meer nieuwe producten te tonen is onduidelijk. Er gaan al geruime tijd geruchten over een 12 inch Macbook Air met een nieuw ontwerp en retina-scherm. We zullen moeten afwachten tot 9 maart om definitief te weten te komen waar dit evenement om draait.

Volgens de laatste geruchten heeft Apple de accuduur van de Apple Watch wel iets weten op te krikken maar is nog steeds slechts krap een dag. Daarmee lijkt Apple nog wel wat werk aan de winkel te hebben.