1 min

In april verschijnt de Apple Watch in de winkel, eerder werd er min of meer vanuit gegaan dat de Apple Watch alleen in de Verenigde Staten beschikbaar zou komen en pas weken of maanden later in andere delen van de wereld. Nu meldt 9to5mac dat Tim Cook bij een bezoek aan een Apple Store in Berlijn zou hebben gezegd dat de Apple Watch al in april buiten de VS beschikbaar komt.

Mogelijk lopen niet alleen de Amerikanen in april al rond met de Apple Watch, maar mogelijk ook de Duitsers en wellicht ook de Nederlanders. Tim Cook zou bij een bezoek aan een Apple Store hebben gemeld dat de Apple Watch in april nog buiten de Verenigde Staten beschikbaar komt, Vaak behoren Duitsland en het Verenigd Koninkrijk bij de eerste landen waar Apple zijn producten beschikbaar maakt. Of we de Apple Watch in april ook al in de Nederlandse Apple Stores gaan zien is nog onduidelijk.

Veel Apple-liefhebbers zullen er echter weinig moeite mee hebben om de grens over te rijden naar Duitsland om een Apple Watch aan te schaffen. Bij 9to5mac denken ze dat Apple het horloge in april in Australië, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zal gaan verkopen. Later moeten andere landen gaan volgen.